Kezdődik a mindent eldöntő párharc!

A Szeged SZTE a hetedik helyért játszhat a női vízilabda OB I-ben, az egyik fél második győzelméig tartó párharcban az Eger lesz az ellenfelünk. A csata első felvonása szombaton 13 órakor kezdődik a hevesi rivális otthonában.

Sajnos nem sikerült megvalósítani az álmunkat, az ötödik helyért végül a III. Kerületi TVE és a Szentes csatázhat, de így is büszkék lehetünk az alapszakaszra. Az őszi szezonban ugyanis olyan szép sikereket értünk el, hogy egészen a hajráig volt esélyünk arra, amire senki sem számított a Szeged SZTE fiatal és lelkes csapatától. Most nem lehet csüggedni, és a szegedi lányok érezhetően előre tekintenek, motiváltan várják a bajnokság végét.

A tét így a hetedik pozíció lesz a helyosztókon, az Eger elleni párharc első felvonása szombaton 13 órakor kezdődik. Az egyik fél második győzelméig tartó csata előtt nem jó ómen, hogy ebben a szezonban mindhárom alkalommal kikaptunk a hevesi riválistól, de talán pont a legfontosabb mérkőzéseken összejön a siker.

Erre számít Tátrai Szonja is, aki hagyományos beharangozó videónkban nyilatkozott a holnapi mérkőzésről.

Emlékezzünk vissza: a legutóbbi egri találkozón az utolsó másodpercekig nyílt csatát vívtunk, nem sok hiányzott a pontszerzéshez. Abból az összecsapásból mindenképp erőt lehet meríteni.

A párharc második, szegedi mérkőzését szerdán 12:30-kor rendezik a Tiszavirág Sportuszodában. Amennyiben harmadik találkozóra lesz szükség a 7. hely eldöntéséhez, várhatóan jövő hét szombaton zárjuk le a párharcot az Eger otthonában.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Helytálltunk a bajnokesélyes otthonában, jöhet az Eger elleni helyosztó

A női vízilabda OB I alapszakaszának utolsó fordulójában 11–4-es vereséget szenvedtünk a bajnoki döntőre készülő Dunaújváros vendégeként. Rögtön jön a helyosztó az Eger ellen, az egyik fél második győzelméig tartó párharc tétje a 7. hely.

Főpróbát tartott a Szeged SZTE, hiszen az olimpia miatt törölték a rájátszást, és az alapszakaszt követően rögtön a helyosztók következnek. Már azt is tudtuk az alapszakasz zárófordulója előtt, hogy a 7. helyért játszunk majd az Eger ellen, így a hevesi riválisra készültünk, ennek jegyében utaztunk Dunaújvárosba. 

A szegedi lányok mindent beleadtak, és persze gyakoroltak a bajnokság hajrájára. A harmadik negyed elején még Miklós Réka két góljával szépen helytállva kapaszkodtunk, de az 5–3-as állás után felpörögtek a hazaiak, és favorithoz méltó játékkal, simán begyűjtötték a három pontot. A Szeged SZTE részéről még Ráski Lilla és Ármai Zita volt egy-egy alkalommal eredményes, így 11–4-re győztek a hazaiak.

Az alapszakaszt a nyolcadik helyen zártuk, de mindössze öt pontra vagyunk az ötödik helytől. Korábban nagyobb volt a különbség a középmezőnyben, egyértelmű tehát az előrelépésünk. A csodás őszi eredményekkel mi is sokat tettünk azért, hogy szorosabb legyen a Szentessel, az Egerrel és a III. Kerületi TVE-vel kiegészülő kvartett versenyfutása.

A sajtótájékoztatón a Szeged SZTE részéről centerünk, Bicskei Réka és vezetőedzőnk, Varga Tamás is értékelte a mérkőzést.

Dunaújváros–Szeged SZTE 11–4 (2–1, 3–0, 3–2, 3–1)
Női vízilabda OB I, alapszakasz, 18. forduló. Dunaújváros, zártkapus mérkőzés. Vezette: Sándor, Madarasi.
Dunaújváros: Magyari – Szilágyi 1, Horváth, Mahieu 2, Brezovszki, Szellák 2, Huszti. Csere: Sajben, Gurisatti 3, Szabó, Garda 2, Pál 1, Mucsy. Vezetőedző: Mihók Attila.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 2, Tátrai, Ráski 1, Bicskei, Ármai 1, Botka. Csere: Korom, Kurucz. Vezetőedző: Varga Tamás.
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 7/0.
Gól – ötméteresből: –, ill. 2/2.
Kipontozódott: Szabó.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Dunaújvárosi főpróba a helyosztó előtt

A női vízilabda OB I alapszakaszának utolsó fordulójában a Szeged SZTE a Dunaújváros vendége lesz. A szombaton 11 órakor kezdődő bajnoki remek hangolódás az Eger elleni helyosztóra.

Sajnos az 5. helyről szőtt álom szertefoszlott, hiszen már csak matematikai esélyünk maradt arra, hogy a III. Kerületi TVE-vel játszunk a sokat emlegetett pozícióért. A reális forgatókönyv szerint ugyanis a fővárosiak a Szentessel játszanak majd helyosztót – holnap az alapszakaszt is egymás ellen zárják a felek –, mi pedig az Eger ellen csatázhatunk a 7. helyért – a párharc az egyik fél második sikeréig tart. Ezt azért vehetjük biztosra, mert a bajnokesélyes Dunaújváros otthonában zárjuk az alapszakaszt.

Természetesen mindent belead majd a Szeged SZTE, de a papírforma alapján csak megnehezíteni lehet az Euroliga négyes döntőjébe jutó ellenfél dolgát. Szombaton 11 órakor kezdődik a meccs, amely az Eger elleni párharc főpróbája lesz.

Hagyományos beharangozó videónkban kapusunk, Gyöngyösi Boglárka nyilatkozik a holnapi találkozóról.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Az álmunk szertefoszlott, de megtettük mindent

Sajnos a Szeged SZTE 11–9-re kikapott az Egertől, így a női vízilabda OB I ötödik helyére már csak matematikai sansza maradt, a papírforma szerint a hetedik pozícióért játszhat majd a bajnokság végén, méghozzá pont a hevesi rivális ellen.

Egyetlen alkalommal, 1–0-nál vezettünk a mérkőzésen, Ráski Lilla első találata után viszont zsinórban négyszer volt eredményes az Eger az első negyedben. Innentől kezdve az egész mérkőzésen futottunk az eredmény után. A négy gólig jutó Ármai Zita vezetésével és Tátrai Szonja remek lövéseivel tartottuk a lépést, két alkalommal is minimálisra csökkentettük a különbséget, de az egyenlítés sehogy sem akart összejönni.

Sokszor voltunk emberhátrányban a kemény csatát hozó találkozón, ami rendkívül fárasztó, de a Szeged SZTE játékosai egy pillanatra sem adták fel, még az utolsó percben is úgy támadtak, hogy az egyenlítés halvány reménye csillogott a szemük előtt. Mindent megtettek, de sajnos nem sikerült pontot szerezni.

Matematikai esélyünk még maradt ugyan, hogy az ötödik helyért játszhassunk, de a papírforma szerint ez szinte lehetetlen, hiszen április 10-én az alapszakasz utolsó fordulójában a Dunaújváros vendégei leszünk. Várhatóan a 7. helyért játszhatunk majd a bajnokság végén, méghozzá pont az Eger ellen.

A sajtótájékoztatón Szilágyi Péter, Varga Tamás, Czigány Dóra és Botka Zsófia értékelte a mérkőzést.

Szeged SZTE–Eger 9–11 (2–4, 3–3, 2–3, 2–1)
Női vízilabda OB I, alapszakasz, 15. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, zártkapus mérkőzés. Vezette: Csizmadia, Homonnai.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós, Tátrai 2, Ráski 2, Bicskei, Ármai 4, Botka. Csere: Korom 1, Kurucz. Vezetőedző: Varga Tamás.
Eger: Pintér – Menczinger 1, Hertzka 3, Katona 2, Czigány 1, Szmodics 1, Bódi 2. Csere: Podlovics (kapus), Molnár, Dobi 1, Gálicz, Szilágyi. Vezetőedző: Szilágyi Péter
Gól – emberelőnyből: 13/5, ill. 7/2.
Kipontozódott: Szmodics, Bódi.
Kiállítás – cserével: Bicskei.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

A szezon egyik legfontosabb rangadója vár ránk!

A Szeged SZTE szerdán 13:30-tól az Egert fogadja a Tiszavirág Sportuszodában. Csapatunk OB I-es idényére óriási hatással lehet egy hazai győzelem, hiszen így megmarad az esély az álom megvalósítására, vagyis arra, hogy a helyosztón az ötödik pozícióért játszhassunk.

Sajnos már nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, hiszen egy Eger elleni siker nem elég, a III. Kerületi TVE-nek le kellene még győznie a Szentest, hogy a fővárosi riválissal az 5. helyért küzdhessünk meg a bajnokság végén. Óriási dolog lenne, ha ez összejönne, de ehhez most a hevesiekre kell koncentrálnunk. Természetesen már az UVSE elleni fantasztikus helytállás is a felkészülést szolgálta, a megyei derbi óta gőzerővel erre a találkozóra készülünk.

Ezt emelte ki hagyományos beharangozó videónkban Miklós Réka is, aki a Szeged SZTE képviseletében – Ármai Zita és Bicskei Réka mellett – az Universiade-válogatott tagjaként szerepelt a világliga-selejtezőn.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Le a kalappal a lányok előtt, kiválóan helytálltak az UVSE ellen!

A Szeged SZTE remek játékkal helytállt az Euroliga négyes döntőjébe jutó UVSE ellen, Európa egyik legjobb csapata 19–11-re nyert OB I-es csapatunkkal szemben a Tiszavirág Sportuszodában.

Az UVSE az első két akciójából gólt szerzett, így azt hihettük, hogy a mérkőzés toronymagas esélyese végig irányítani fogja a találkozót. Nem így lett, és ezért becsülettel megdolgoztunk: másfél perc alatt három találattal – sorrendben Miklós Réka, Ráski Lilla és Bicskei Réka volt eredményes – fordítottunk, és a második negyed közepéig a fővárosiaknak kellett futniuk az eredmény után.

Varga Tamás taktikája talán meg is lepte a lilákat, a Szeged SZTE játékosai pedig fegyelmezetten be is tartották az utasításokat, olykor pedig extra megoldásokat is bemutattak. Ráski és Miklós újabb szép góljaival továbbra is komoly tempót diktáltunk az Euroliga négyes döntőjébe jutó ellenféllel szemben, amit persze végig nem lehetett bírni, de amit az első két negyedben véghezvittek a szegediek, az előtt le a kalappal!

Sőt, ugyan a nagyszünet után még növelte a különbséget az UVSE, végül mi is 11 góllal zártunk, ráadásul húsz alatt tartottuk a klasszis ellenfelet. Mindezt úgy, hogy még 48 óra sem telt el a szerdai megyei derbi óta. Saját nevelésű ifjú reménységeink is bőven kaptak lehetőséget: Kucsera Lili két negyeden át védett, Hasznos Nóra magabiztosan értékesítette büntetőjét, Pádár Boglárka és Varga Nóra is ügyesen szállt be. Szép volt, lányok!

A mérkőzést Benczur Márton, Mácsai Eszter, Varga Tamás és Gyöngyösi Boglárka értékelte a sajtótájékoztatón.

Szeged SZTE–UVSE 11–19 (5–4, 1–4, 2–7, 3–4)
Női vízilabda OB I, 17. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, zártkapus mérkőzés. Vezette: Berki, Pásztor.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 4, Tátrai, Ráski 2, Bicskei 1, Ármai 1, Botka. Csere: Kucsera (kapus), Pádár, Hasznos 1, Varga, Korom, Kurucz 2. Vezetőedző: Varga Tamás.
UVSE: Kakas – Ábel–Antal 1, Szűcs 1, Keszthelyi 4, Baksa, Faragó 3, Rybanska 4. Csere: Aubéli, Mácsai, Szegedi 3, Dávid, Peresztegi 2, Telek 1. Vezetőedző: Benczur Márton.
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 8/6.
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 1/1.
Kipontozódott: Ráski, ill. Dávid.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Európa egyik legjobb csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában

Öt napja történelmi magyar pólósiker született: a női vízilabda Euroliga négyes döntőjébe jutott a Dunaújváros és az UVSE is. Az utóbbi sztárcsapatot OB I-es mérkőzésen fogadjuk pénteken 13 órától a Tiszavirág Sportuszodában.

Ezúton is szeretnénk gratulálni a két magyar élcsapatnak, hiszen történelmi tett, hogy a Dunaújváros és az UVSE is bekerült a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntőjébe! Egy ilyen sportsiker után még nagyobb megtiszteltetés az UVSE-t fogadni, méghozzá az Euroliga Final Four-ra készülő fővárosiakhoz is méltó környezetben, az új Tiszavirág Sportuszodában.

Mi is remek hangulatban várnánk a derbit, ha az elmúlt napokban a III. Kerületi TVE és a Szentes ellen sikerült volna nyernünk, de sajnos mindkét idegenbeli rangadón kikaptunk. A kiváló őszi szezonnak köszönhetően még így is maradt esélyünk, hogy az OB I hajrájában az ötödik helyért vívjunk párharcot, ehhez majd az Eger ellen kell bizonyítani. A felkészülés első állomásaként a kontinens egyik legjobb csapata ellen játszhatunk.

Hagyományos beharangozó videónkban saját nevelésű játékosunk, Pádár Boglárka nyilatkozott a pénteki találkozóról.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Álomszerű kezdés után kikaptunk Szentesen

Az első negyedben három góllal is vezettünk a megyei derbin, mégis 13–10-re kikaptunk a Szentes vendégeként. A vereség fájó, de még van esélyünk kiharcolni az ötödik vagy hatodik helyezést, hogy a lehető legjobb pozícióért csatázzunk a bajnokság végén.

Ahogy beharangozónkban is hangsúlyoztuk: komoly tétje lett a megyei derbinek a rájátszás eltörlésével. Nagy a tülekedés az ötödik és hatodik helyért, mi is e két pozíció egyikén szeretnénk zárni az alapszakaszt, hogy az ötödik helyért vívhassunk egy mindent eldöntő párharcot.

Ezért lett volna fontos nyerni közvetlen riválisunk, a Szentes otthonában, ahol álomszerűen kezdtünk: miután az első percben kapufa lett a hazaiak ötmétereséből, Bicskei Réka és Ráski Lilla is kétszer villant az első negyedben. Sajnos két válasza volt a hazai együttesnek, de így is úgy érezhettük, hogy kézben tartjuk a rangadót, 4–2-re vezettünk.

Sajnos a második negyedben rögtön szépített a fantasztikus formát mutató, végül öt góllal záró Kövér-Kis Réka, majd Dömsödi Dalma ötméteresével gyorsan egyenlített is a Kurca-parti ellenfél. Villámgyorsan felzárkózott tehát a Szentes, ezzel a lélektani előnyt is elvesztettük.

Itt még nem volt semmi veszve, Ráski ugyanis a legjobb pillanatban szerezte meg harmadik gólját, nem is akármilyen lövéssel: kapásból bombázott a rövid felsőbe. Csapatkapitányunk gyönyörű megoldása nagyon kellett, hiszen a Szentes továbbra is tartotta a lépést. Kurucz Kata okos gólja és Miklós Réka távoli lökete mindig szegedi vezetést jelentett, majd a második negyed hajrájában a kétgólos előnyért támadtunk, de egy bosszantó labdaeladás szentesi ziccert és egyenlítést eredményezett.

A harmadik negyed első akciója után a meccs során először vezettek a hazaiak, de Kurucz újabb találata megnyugtató volt. A folytatás már kevésbé, hiszen Kövér-Kis a léc alá bombázott, majd Tóth Fruzsina ravasz lövésével meglépett a Szentes. Pont ezért lehetett volna nem csak a legszebb, de a legfontosabb gól is Ráski újabb fantasztikus találata, de ez nem adott elég lendületet, egyenlítés helyett a folytatásban még jobban megléptek a vendéglátók.

Kerem Noy és Kövér-Kis góljai mellett a hazai kapus, Maczkó Lilla védései is kellettek ahhoz, hogy az utolsó percekre már behozhatatlan legyen a hátrányunk, így Bicskei csak szépíteni tudott a hajrában.

Sajnos 13–10-re kikaptunk, de az álmainkat nem adjuk fel, dolgozunk tovább! Pénteken 13 órától hazai mérkőzés következik, az Euroliga négyes döntőjébe jutó UVSE-t fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Varga Tamás: – Nem szeretném egyetlen emberre kihegyezni a vereség okát, de sajnos meg kell állapítani, hogy kapusbravúrok nélkül nem lehet ilyen szintű rangadókat nyerni. A statisztika szerint ezen a III. Kerület és most a Szentes ellen is sok múlott, miközben a mezőnyjátékosok szépen teljesítették, amit kértem, onnan kaptuk a lövéseket, ahonnan szerettük volna. Hátulról is kell néha egy-egy löket, ami átsegít minket a nehéz pillanatokon, főleg ilyen kevés bevethető játékos esetén. Gratulálok a lányoknak, hiszen megvalósították az eltervezett taktikát!

A Szentes TV jóvoltából élő közvetítésen követhettük a mérkőzést, amit vissza is lehet nézni

Szentes–Szeged SZTE 13–10 (2–4, 5–3, 4–2, 2–1)
Női vízilabda OB I, 16. forduló. Szentes, zártkapus mérkőzés. Vezette: Rubos, Füzesi.
Szentes: Maczkó – Varga 1, Dömsödi 2, Kolarova, Kádár, Kövér-Kis 5, Polák 3. Csere: Kerem 1, Mácsai, Tóth Cs., Dobos, Csiszár, Tóth F. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 1, Tátrai, Ráski 4, Bicskei 3, Ármai, Botka. Csere: Kucsera (kapus), Hasznos, Korom, Kurucz 2. Vezetőedző: Varga Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 9/2.
Gól – ötméteresből: 2/1, ill. 1/0.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Minden eddiginél nagyobb a megyei derbi tétje!

A rájátszás törlése miatt nagy jelentősége lett a holnapi OB I-es megyei derbinek: szerdán 19 órától egy Szentes otthonában aratott sikerrel komoly lépést tennénk azért, hogy várhatóan a III. Kerületi TVE ellen játszhassunk majd az ötödik helyért.

Múlt héten óriási megtiszteltetés ért minket, hiszen tévés mérkőzésen szerepeltünk a III. Kerületi TVE otthonában. Sajnos kikaptunk, de lehet és kell is javítani, a következő összecsapás – szerdán 19 órától a Szentes otthonában – ugyanis még fontosabb lesz, nem csak a presztízs miatt. 

A megyei derbi jelentősége alaposan nőtt azzal, hogy a válogatott olimpiára jutása miatt törölték a rájátszást, az alapszakasz után rögtön helyosztókat rendeznek. Jelen állás szerint a Szeged SZTE és a III. Kerületi TVE párharcát rendeznék az ötödik pozícióért, ráadásul nálunk lenne a pályaelőny. Legalább hatodikként kell végezni az alapszakaszban, hogy játszhassunk az ötödik helyért, ezt pedig várhatóan a Szentes és az Eger elleni rangadók döntik majd el.

Az őszi hazai bajnokin rendkívül simán, 22–10-re nyertünk a Szentes ellen, de akkor megyei riválisunk foghíjas kerettel érkezett a járványhelyzet miatt. Most teljes kerettel felálló és motivált ellenfélre számíthatunk, így egy pillanatra sem bízhatjuk el magunkat!

Holnap tehát mindent bele kell adni, a Szentes ugyanis egy meccsel többet játszva négy ponttal kevesebbet szerzett nálunk, így egy Kurca-parti diadallal nagy lépést tennénk az álmunk valóra váltása felé. Ezt hangsúlyozta hagyományos beharangozó videónkban csapatkapitányunk, Ráski Lilla is.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vereséget szenvedtünk a tévés rangadón, de szerdán már lehet javítani

Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy az M4 Sport+ élőben közvetítette a III. Kerületi TVE elleni idegenbeli OB I-es mérkőzésünket, de sajnos nem tudtuk a szezonban negyedszer is legyőzni fővárosi riválisunkat, a hazaiak 14–8-ra nyertek.

Miklós Réka remek napot fogott ki, ezt rögtön a találkozó elején egy gyönyörűen sarokra helyezett távoli lökettel bizonyította, nem sokkal később pedig újra villant, de a vendéglátók sem panaszkodhattak, szintén szép lövésekkel tartották a lépést, sőt: az első negyed utolsó előtti másodpercében 4–2-re alakították az állást.

Sajnos a második negyed első perceiben dőlt el a meccs, hiszen felzárkózás helyett nőtt a különbség. Sorban bejött minden a hazaiaknak: távolról, szélről és megúszásból is eredményesek voltak, így ötgólosra növelték előnyüket. Így még bosszantóbb volt, hogy a kapufa többször kibabrált velünk. Hiába javult ekkoriban a védekezésünk, az ötgólos hátrány megmaradt a félidőre.

Ekkor még reménykedtünk egy csodás felzárkózásban, de a szegedi jég nem akart megtörni, sokáig nem tudtunk betalálni, míg a túloldalon a rutinos Kisteleki Dórát képtelenség volt megállítani, lényegében ő jelentette a különbséget.

A mérkőzés közvetítése során Hajdú B. István is többször megjegyezte: Bicskei Réka hiába végez óriási munkát centerben, ha nem élünk a kiharcolt emberelőnyökkel. Márpedig ez történt, hiszen kilenc fórból egyet sem tudunk gólra váltani, ez mindenképp döntő tényezőnek bizonyult. Ezzel esély sem maradt a felzárkózásra, így végül 14–8-ra kikaptunk.

Fel a fejjel, lányok, szerdán már lehet javítani, hiszen a hétközi fordulóban megyei derbi lesz Szentesen.

Varga Tamás: – Fegyelmezetlenek voltunk védekezésben, nem segítettek annyit a mezőnyjátékosok a kapusoknak, mint máskor. Nem tudom, hogy miért, de most a régóta gyakorolt és alkalmazott támadási variációk sem mentek, mintha a csillagok állása ma nem nekünk kedvezett volna. Látszott, hogy igazolni kell még a szintlépéshez. Nincs okunk elkeseredni, hiszen egy ilyen fiatal kerettel óriási eredmény olyan megtiszteltetésben részesülni, hogy televíziós mérkőzésen szerepelhetünk egy ilyen jó csapat ellen.

III. Kerületi TVE–Szeged SZTE 14–8 (4–2, 5–2, 4–2, 1–2)
Női vízilabda OB I, 14. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda, zártkapus mérkőzés. Vezette: Vogel, Csanádi.
III. Kerületi TVE: Pápai – Jancsó 2, Pap 2, Kisteleki 5, Illés, Vályi 1, Kudella 1. Csere: Dulics (kapus), Koppány 2, Tóth, Pál, Hajdú 1, Drávucz, Tóth-Deme. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 5, Tátrai, Ráski 1, Bicskei 1, Ármai 1, Botka. Csere: Kucsera (kapus), Hasznos, Korom, Kurucz. Vezetőedző: Varga Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/4, ill. 9/0.
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!