DK gyermek III. / IV. forduló

A bajnokság negyedik fordulójában, már nem csak a sapka színe jelezte a hazai csapatot, ezúttal itthon, a megszokott környezetünkben játszhattunk! Tudtunk mi vár ránk, nem először találkoztunk az ellenfelekkel!
Az első szombati mérkőzésen a tisztes helytállást tűztük ki célként magunk elé – a bajnokságban második helyezett – HVSC fiú gárdája ellen! Izgalmakban nem volt hiány! Remekül védekeztünk, jöttek a védések már a mérkőzés kezdetekor, elől pedig szebbnél szebb megoldásokkal kápráztattuk el a hazai közönséget! Büszkék lehetünk az eredményre, a kitűzött célt egyértelműen sikerült teljesíteni!
A második mérkőzésen a kisebbek kaphattak szerepet, amikor a Leányfalu ellen ugrottunk vízbe. Nagy játékkedvvel, harcosan, sikerre éhesen játszottunk! Az új szereplők is feltudták venni a ritmust, így sikerült győzelmet szereznünk!
Vasárnap ismét nagy falattal kezdtük a reggelt, a nyíregyházi fiúkkal kellett megmérkőznünk! Egyértelmű erőfölény mutatkozott a fiúk részéről, viszont szépen helyt tudtunk állni! Próbáltuk játszani a megbeszélteket, ez kisebb nagyobb sikerrel működött is. A különbség ellenére, nem voltunk alárendelt szerepben!
A hétvége záró mérkőzése sem szűkölködött az izgalmakban. A martfűi Invictus csapatával, egy küzdelmes, kiélezett, kemény mérkőzésen végül mi gazdagodtunk pontokban is!
Összességében remekül látszik a befektetett energia és munka! Még két forduló van hátra, ahol hasonló erőbedobással szeretnénk szerepelni!
Hajrá SZNVE!

Vélemény, hozzászólás?