Vihar miatt a nyitott SZUE-ban rendezett Szeged SZTE-Eger női vízilabda-bajnokit 2-3-as állásnál lefújták, és péntekre halasztották.

Az OB I rájátszásának második köréből az 5–8. helyért folytatott párharc második meccsét rendezték, amelyre 1–0-s előnnyel érkeztek a hevesiek. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc Tisza-parti, második találkozóján remekeltek a hazaiak: 2–1-re vezettek Árkosy és Rácz góljaival, egy emberelőnynél pedig a hazaiak mestere időt is kért, hogy növeljék az előnyt.

Ekkor nem jött újabb szegedi gól, egri fordítás viszont igen, de hozzá kell tenni: az utolsó gólnál a hazaiak kapusa, Trifán Dóra már alig látta a labdát, annyira zuhogott az eső. Ekkor le is állították a meccset, és a felek abban egyeztek meg, hogy pénteken 12 órakor, a fedett újszegedi sportuszodában rendezik meg a találkozót – tiszta lappal, 0–0-s állásról.

– Sajnálom, hogy így alakult, ugyanis nagyon jól játszottunk, remek csata lehetett volna a szerda esti meccsből – mondta az idő előtti lefújás után Varga Tamás, a Szeged SZTE vezetőedzője.

Elmosta az eső a Szeged-Eger meccset, pénteken pótolják

Vélemény, hozzászólás?