Meccsnap! Hazai bajnokival nyitjuk az évet

Ma 18 órától idei első tétmérkőzését vívja OB I-es csapatunk: az újszegedi sportuszodában a BVSC-t fogadjuk, a belépés ingyenes!

Vége a téli szünetnek, ismét beindul az élvonalbeli bajnokság: ma teljes fordulót rendeznek az OB I-ben, ez lesz az év első játéknapja. Az esztendőt hazai pályán kezdjük: 18 órától a BVSC-t fogadjuk az újszegedi sportuszodában. Ahogy szurkolóink megszokhatták ebben a szezonban, a belépés ezúttal is ingyenes, minden drukkert szeretettel várunk!

– Speciálisan nem készültünk a mai ellenfélre, hiszen ebben a hónapban a Tatabánya és a III. Kerület elleni hazai összecsapásokra kell koncentrálnunk. Ezen a meccsen próbáljuk újra összerakni a saját játékunkat – mondta a találkozóról Varga Tamás vezetőedző. – A héten volt kétkapus edzés és taktikai tréning, így az erőállapotunk mellett a felállásunk is kezd alakulni a legfontosabb derbikre. 11 nap múlva jön a Tatabánya, akkorra kell elérni a csúcsformát, a BVSC elleni találkozó egy kiváló felkészülési állomás lesz ehhez – nyilatkozta trénerünk.

A téli szünetről és a BVSC elleni találkozóról Korom Réka nyilatkozott hagyományos beharangozó videónkban.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?