A Fradi otthonában lesz hazai rangadóink főpróbája

Szombaton 11.30-tól a Ferencváros otthonában vívunk OB I-es bajnokit. A fővárosi találkozón már a következő két összecsapásunkra készülünk, hiszen jövő héten két riválisunkat is fogadjuk Szegeden.

A jövő hét nagyon fontos időszak lesz egyesületünk számára, hiszen OB I-es csapatunk riválisokat fogad: szerdán a Tatabánya, szombaton pedig a III. Kerületi TVE lesz az ellenfelünk az újszegedi sportuszodában. A rangadók hete előtt nem pihenünk, hiszen szombaton 11.30-tól vár ránk a Ferencváros.

A zöld-fehérek otthonában természetesen a helytállás mellett a gyakorlás lesz a cél, igazi főpróba ez a meccs, remek lehetőség a taktikai elemek csiszolására.

– Attól, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, és a jövő hét van fókuszban, igenis oda kell tenni magunkat, keményen kell játszanunk. Hiú ábrándjaink ettől nincsenek a győzelem kapcsán, de a tisztességes helytállás minimális cél. Éles helyzetben, remek ellenféllel szemben gyakorolhatjuk azokat az elemeket, amelyek az e heti edzéseken terítékre kerültek, ez a lehetőség kiválóan szolgálja jövő heti terveinket – nyilatkozta vezetőedzőnk, Varga Tamás.

A Fradi elleni találkozóról Ármai Zita nyilatkozott hagyományos beharangozó videónkban.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?