Így kell folytatni, lányok!

A Ferencvárosi TC vendégeként 16–10-es vereséget szenvedtünk a női vízilabda OB I-ben, a mérkőzés második fele biztató volt a fontos hazai derbik előtt.

Ott kell folytatnunk, ahol abbahagytuk – röviden így lehet értékelni az FTC elleni idegenbeli mérkőzésünket a jövő heti hazai rangadók fényében. Felnőtt csapatunk ugyanis a félidő után rendkívül biztatóan szerepelt a Népligetben, az akkor látott védekezés és támadás már nyerő lehet az előttünk álló fontos OB I-es bajnokikon.

Szerdán a Tatabánya, majd szombaton a III. Kerületi TVE lesz az ellenfelünk az újszegedi sportuszodában – a belépés ezúttal is ingyenes lesz! – , így a Fradi elleni összecsapás remek felkészülési lehetőség volt, amellyel éltünk is, ezt vezetőedzőnk nyilatkozata is megerősíti.

Varga Tamás: – Az utolsó két negyedben úgy játszottak a lányok, ahogy elvárható a követező két mérkőzésen. Három-négy elkerülhető gólt kaptunk az első két negyedben, de utána jobb lett a védekezés, mindkét kapusunk jól védett. Összességében pozitívan értékelem a mérkőzést, abszolút elérte a célját.

FTC–Szeged SZTE 16–10 (4–1, 6–3, 3–1, 3–5)
Női vízilabda OB I, 11. forduló. Budapest, Népliget, 100 néző. Vezette: Fodor, Bujka.
FTC: Csehó-Kovácsné Kasó – Máté, Muzsnay 3, Illés, Huszti, Tóth Cs. 3, Ráski 5. Csere: Neszmély (kapus), Petik 2, Krénusz, Pőcze 2, Mata, Ramocsai, Gémes 1. Vezetőedző: Béres Gergely.
Szeged SZTE: Trifán – Miklós 1, Lengyel A., Bicskei 1, Lengyel D. 3, Mchunu 2, Tóth P. 1. Csere: Gyöngyösi (kapus), Árkosy, Rompos, Pádár, Korom 2. Vezetőedző: Varga Tamás.
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 10/1.
Ötméteresből: 2/2, ill. 1/0.
Kipontozódott: Huszti, ill. Rompos.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?