Szerda este hazai rangadó!

Szerdán 20 órától az újszegedi sportuszodában a Tatabánya ellen vívunk OB I-es rangadót. A belépés ezúttal is ingyenes, várjuk a szurkolókat, ezen a fontos meccsen különösen kell a biztatás!

A hazai rangadók hete vár ránk az OB I-ben, hiszen egymás után két élvonalbeli derbit játszunk az újszegedi sportuszodában: szerdán 20 órától a Tatabánya, szombaton 19 órától pedig a III. Kerületi TVE lesz az ellenfelünk.

A közvetlen riválisok közül előbb az a Tatabánya érkezik, amelyet ebben a szezonban kétszer is legyőztünk: a bajnokságban szoros, a magyar kupában pedig sima sikert arattunk.

– A kupában elért győzelem szép eredmény volt, de egy másodpercig sem becsülhetjük le ellenfelünket – hangsúlyozta a vezetőedzőnk, Varga Tamás. – A hatgólos különbség akkor reálisnak tűnt, ráadásul most hazai pályán játszunk, de senki sem ugorhat úgy a medencébe, hogy újra sima siker vár ránk. A győzelem a cél, nem is lehet más, de ezt csak alázattal, komoly koncentrációval érhetjük el – figyelmeztetett a tréner.

A Ferencváros elleni főpróba jól sikerült, hiszen a félidő után olyan teljesítményt nyújtottunk, amellyel nem lenne gond a fontos győzelem elérése.

– Ott kell folytatnunk, ahol a Fradi ellen abbahagytuk. Minden támadásnál és védekezésnél úgy kell figyelnünk, mintha 0–0 lenne az állás. Ha nem így lesz, akkor nagyon nehézzé tehetjük magunknak a meccset – véli a mester.

A belépés ezúttal is ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Tatabánya elleni találkozóról Rompos Dóra nyilatkozott hagyományos beharangozó videónkban.

Fotó: Kuklis István (Délmagyarország)

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?