Felfüggesztjük az edzéseket

A szegedi önkormányzat döntése alapján tarthatnánk edzéseket, de a társadalmi felelősségvállalás jegyében nem kockáztatunk, felfüggesztjük a tréningeket.

Ma rendkívüli döntéseket hozott a szegedi önkormányzat, a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében hozott rendeletek egyike az uszodákat is érinti.

“Elrendeljük, hogy valamennyi szegedi városi kulturális és sportintézmény szüneteltesse a működését. Ez vonatkozik a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárra és fiókintézményeire, a Szent-Györgyi Albert Agórára, a IH Rendezvényközpontra, a Szegedi Nemzeti Színházra, a Belvárosi Mozira, a Szegedi Sport és Fürdőkre, a művelődési házakra és a Szegedi Vadasparkra is. Az önkormányzati sportintézményekbe csak a hivatásos versenyzők mehetnek be, az Anna Fürdőbe pedig az OEP által támogatott gyógyászati céllal érkezők.”

Egyesületünk tehát a továbbiakban is tarthatna edzéseket, de a társadalmi felelősségvállalás jegyében nem kockáztatunk, korosztályos csapataink és felnőtt OB I-es együttesünk számára is felfüggesztjük a tréningeket. A döntés visszavonásig érvényes.

Vélemény, hozzászólás?