Törölték a szezont

A Magyar Vízilabda Szövetség eredményhirdetés nélkül törölte a 2019/2020-as szezont.

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) márciusi rendkívüli elnökségi ülésén határozott arról, hogy a versenyrendszerébe tartozó összes, 2020. március 13-án éjféltől határozatlan időre elhalasztott sportrendezvénye folytatásával kapcsolatban legközelebbi, 2020. május 11-ei ülésén hoz újabb döntést. Ennek megfelelően hétfőn összeült az elnökség, és a Liga javaslatát tiszteletben tartva úgy döntött, törli a komplett bajnoki idényt, eredményt nem hirdet – áll a szövetség közleményében.

Az MVLSZ tervei szerint amennyiben a lehetőségek engedik, a nyáron a Magyar Kupával indulna a következő szezon, amelynek részleteiről később születik döntés. Igaz ez a nemzetközi kupaindulók megnevezésével kapcsolatban is – itt a LEN leendő kiírásának tükrében születhet határozat.

A döntés részleteiről az MVLSZ elnöke, Vári Attila adott videónyilatkozatot.

Ezzel tehát vége az idénynek, a döntésről pedig természetesen beszéltünk OB I-es csapatunk vezetőedzőjével.

– Ezt szavaztuk meg a Liga ülésén, így a döntés nem ért meglepetésként. Ha lehet jó döntést hozni ebben a helyzetben, akkor ez az. Így nyitott uszodában lehet majd tévés kupaderbiket rendezni, ez mindenképp jó a sportágnak – nyilatkozta Varga Tamás.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?