Elismerés, segítség, motiváció: tableteket kaptak tehetséges játékosaink

A Magyar Vízilabda Szövetség a gyerekek otthoni tanulását támogatva országszerte tabletekkel jutalmazta a korosztályos válogatott tehetségeket, egyesületünktől Hasznos Nóra, Pádár Boglárka, Kucsera Lili, Varga Nóra is ilyen elismerésben részesült.

A sport rendkívül fontos, de a gyerekeknek a tanulás az első – mi is így érezzük, ezért különösen megtisztelő, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) nem csak elismerte és motiválta egy-egy ajándékkal korosztályos válogatott játékosainkat, de az iskolai feladatok elvégzésében is segítette őket.

A koronavírus-járvány miatt bezártak az iskolák, a tanítás online zajlik, így minden fiatalnak nagy szüksége van megfelelő eszközökre. Az MVLSZ ebben nyújtott segítséget, a korosztályos nemzeti csapatok tagjait Lenovo táblagépekkel jutalmazta. Egyesületünktől a 2004-es és 2005-ös korosztályos válogatott reménységek közül Hasznos Nóra, Pádár Boglárka, Kucsera Lili és Varga Nóra is kapott egy-egy szuper tabletet.

A lányok felnőtt csapatunk vezetőedzőjétől, Varga Tamástól vették át a készülékeket, amelyeknek nagyon örültek.

– Ezért mindenki megdolgozott, alázattal végzik az edzéseket. Sok szintén nagyon szorgalmas lány játszik még nálunk, így számukra is motiváció lehet egy ilyen elismerés, ebből is látják, hogy a kemény munkának mindig megvan a gyümölcse. Csak így tovább, lányok! – szólt a dicséret a trénertől, akivel Hasznos Nóra és Pádár Boglárka is együtt szokott dolgozni a felnőtt keret edzésein, ők már megszerezték első OB I-es góljaikat is.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?