Végre meccsnap: a BVSC ellen kezdjük a szezont

139 napos böjt ér véget, ennyi idő után játszunk ma 18 órától újra tétmérkőzést: a szezont a magyar kupa első fordulójában a BVSC elleni idegenbeli találkozóval kezdjük.

Az elmúlt napok edzései különösen jó hangulatban teltek, és nem csak azért, mert újra együtt volt a csapat és nyitott uszodában készülhettek a lányok: játékosaink tudták, hogy hamarosan jön az első tétmérkőzés, amelyre nagyon sokat vártak. Egész pontosan 139 napot, hiszen ennyi idő telt el legutóbbi mérkőzésünk óta. Akkor a Honvéd ellen nagyon simán, 19–9-re nyertünk, és izgatottan vártuk a következő összecsapást, a megyei derbit a Szentes ellen. Sajnos azt a rangadót már nem lehetett megrendezni a koronavírus-járvány miatt, így hosszú böjt következett.

Most már vége a várakozásnak: ma 18 órától a BVSC otthonában egy kupamérkőzéssel elkezdjük a szezont!

– Mindenki ki van már éhezve a meccshangulatra! Nehéz szavakba önteni, mennyire vártuk már, hogy újra játszhassunk. Nem mi vagyunk az esélyes csapat, de az a legfontosabb, hogy használjuk ki ezt a hasznos gyakorlási lehetőséget a bajnoki felkészülés jegyében. Minden meccs minden perce sokat ér a csapatépítés és az összeszokottság szempontjából, élni szeretnénk a kínálkozó lehetőséggel – nyilatkozta Varga Tamás vezetőedző.

Hagyományos beharangozó videónkban Bicskei Réka nyilatkozott a BVSC elleni találkozóról.

Fotó: Kuklis István (Délmagyarország)

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?