Jön az első hazai meccs!

A szezon első hazai mérkőzésén csütörtökön 18.30-tól az újszegedi sportuszodában a III. Kerületi TVE lesz az ellenfelünk. Átalakult keretünk a magyar kupa második fordulójában újabb remek lehetőséget kap az összeszokásra.

– Látszott, hogy bőven van potenciál a Szegedben, jóval keményebb ellenfél lesz, ha a bajnokságra utoléri magát – ezt a bókot kedd este Petrovics Mátyástól, a BVSC tapasztalt trénerétől kapta csapatunk. A szezonnyitó kupamérkőzés után a sajtótájékoztatón hangzott ez el, ami furcsának tűnhet egy 19–2-es zuglói győzelmet követően. A fővárosi rivális viszont más helyzetben vára a derbit: jóval erősebb és tapasztaltabb kerettel, hetek óta készülve. Ezzel szemben nálunk egy kivétellel 18 és 22 év közöttiek a játékosok, felkészülésünket pedig csak múlt héten kezdtük. Így már érthetővé válik a dicséret, amely Varga Tamás vezetőedző szerint is megérdemelt volt.

Nincs pihenés, máris jön a második forduló, ezúttal hazai pályán, így több mint négy hónap után ismét az újszegedi sportuszodában játszhatunk tétmérkőzést. Az ellenfél a III. Kerületi TVE lesz, a belépés pedig ingyenes. Szeretettel várjuk szurkolóinkat!

Február közepén ez a párosítás egy izgalmas, fordulatokkal teli, 11–11-es döntetlent hozott. Ezúttal milyen meccsre lehet számítani? – tettük fel a kérdést Ráski Lillának, aki hagyományos beharangozó videónkban válaszolt.

Fotó: Kuklis István (Délmagyarország)

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?