“Ritka kincs egy ilyen jókedvű csapat!” – beszámoló a ceglédi táborozásról

A kemény felkészülési programot színesítve a kupasorozat múlt heti szabadnapját csapatépítésre használta ki felnőtt keretünk: a játékosok Varga Tamás vezetőedzővel együtt vendégeskedtek Cegléden, köszönhetően két pólósunk, Miklós Réka és Gyöngyösi Boglárka szervezésének.

A magyar kupa egy héttel ezelőtti játéknapján felnőtt OB I-es együttesünk szabadnapos volt, ezt pedig remekül használták ki a lányok: csapatépítő tábort tartottak Cegléden. A házigazda játékosunk, Miklós Réka családja volt, illetve Gyöngyösi Boglárka is szervezett otthonában egy szuper programot, hiszen játékosaink és vezetőedzőnk, Varga Tamás is kipróbálhatta a lovaglást.

– Néhány nap intenzív szervezés után a kedd reggeli edzést követően útra keltünk, ceglédi otthonunk kertjében pedig mindenki felállította a sátrát – kezdte beszámolóját Miklós Réka, aki Gyöngyösi Boglárkával már hetek óta beszélt erről a tervről, és hálásak vagyunk, hogy ilyen remekül meg is valósították.

– A családom ebédre vaddisznó- és őzpörkölttel várta a társaságot, majd este kemencében sütött kenyérlángos és vaddisznósült volt a menü sok salátával. Örülök, hogy mindenkinek nagyon ízlett. A két szuper étkezés között edzésünk is volt, a ceglédi fiú vízilabdacsapattal kétkapuztunk, főként a védekezést gyakoroltuk, ez a program is remekül sikerült. Ezen kívül a kártyapartik voltak a főszerepben, a nap zárásaként pedig Activity társasjáték. A legjobbak kiegyeztek a döntetlenben – mesélte Miklós Réka.

– Másnap reggelit készítettünk, majd Varga Tamás masszőr édesanyámtól kapott egy masszázst. Ezután indultunk Bogiékhoz, ahol a család lovaival nem csak fotózkodás és simogatás volt a program, lovaglásra is lehetőségünk volt. Nagyszerűen éreztük magunkat, köszönjük Bogi és édesapja segítségét! – hangsúlyozta.

– Egy közös ebéddel zártuk a tábort, a csapatépítő program mindenkinek nagyon tetszett, szuper kiszolgálásban volt részünk. Egyébként minden héten igyekszünk valamilyen közös programot szervezni, múlt héten például salátabárban voltunk együtt. A lányok azt mondták, hogy ritka kincs egy ilyen jókedvű csapat, amelyben mindenki jóban van mindenkivel. Nagyszerű nálunk a hangulat, és ezért a későbbiekben is mindent megteszünk, akár egy újabb ceglédi kaland is szóba jöhet a jövőben – árulta el Miklós Réka.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?