Meglepetést szeretnénk okozni

Hétfőn és kedden a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában rendezik a BENU Magyar Kupa helyosztó mérkőzéseit. Az első napon 11 órától az Eger ellen játszunk, majd a későbbi eredménytől is függően a III. Kerület vagy a Szentes ellen vívunk csatát a végső pozícióért.

Eljött az a két nap, amit már nagyon vártunk, miután a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet végén újraindult a szezon. A BENU Magyar Kupa helyosztóit rendezik hétfőn és kedden a Margitszigeten, ahol az elmúlt hetek rengeteg tapasztalatát felhasználva, máris remek csapattá és közösséggé kovácsolódva bizonyíthatjuk: képesek vagyunk meglepetést okozni.

Természetesen ez a fő cél, ezt kapusunk, Gyöngyösi Boglárka is kiemelte hagyományos beharangozó videónkban. Szurkolni hétfőn 11 órától lehet, az Eger ellen kezdünk, majd kedden 12 vagy 14 órától a III. Kerület vagy a Szenes ellen zárjuk a sorozatot.

Az utolsó edzések egyikén is látszott, milyen szuper a hangulat a csapatnál: a szombati tréning végi levezetésként vezetőedzőnk, Varga Tamás beállt a kapuba, majd jöhetett egy kis ünneplés, hiszen két játékosunknak, Regős Majának és Botka Zsófiának is a héten volt a születésnapja, ez alkalomból tortát is kaptak. A süti finom volt, most pedig lelkesen várjuk a magyar kupa hajráját.

Hajrá, lányok! 💜

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?