A szezon első bajnoki győzelme a cél

A női vízilabda OB I új szezonjának első győzelmét szeretnénk bezsebelni Budapesten, ahol szombaton 17 órától a Honvéd vendégei leszünk. Ezzel a mérkőzéssel kezdetét veszi egy fontos sorozat.

A Ferencváros és a BVSC elleni bajnoki remek lehetőséget adott a gyakorlásra, játékunk csiszolására, most pedig rendkívül fontos sorozat veszi kezdetét: sorban játszunk közvetlen riválisaink ellen. A széria szombaton 17 órakor indul, holnap ugyanis a Honvéd vendégei leszünk, majd sorrendben a Tatabánya, a III. Kerület, az Eger és a Szentes következik.

Az első két OB I-es találkozón a tisztes helytállás volt a cél, amely abszolút sikerült, a zuglóiak ellen például 10 gólt szereztünk, amire építhetünk is a folytatásban. Csütörtökön megyei riválisunkkal tartottunk főpróbát a fontos sorozatra, a SZUE-ban egy edzőmeccs keretében csaptunk össze a Szentessel. Nem számoltuk a gólokat, de a játék képe alapján bizakodóak lehetünk, Varga Tamás vezetőedző meg is dicsérte tanítványait a rendkívül hasznos találkozó után.

Az új élvonalbeli szezon harmadik mérkőzésén az első sikerünk megszerzése a cél. Ez nem is lehet kérdés, hiszen a tavalyi alapszakaszban idegenben 10, hazai pályán pedig 13 góllal bizonyultunk jobbnak a Honvédnál. Irány tehát a főváros, ahonnan bajnoki pontokkal a zsebünkben szeretnénk hazajönni – ezt hangsúlyozta hagyományos beharangozó videónkban saját nevelésű játékosunk, Pádár Boglárka is.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?