Ismét fontos pontokat szerezhetünk

Újabb nagy derbi vár ránk: OB I-es csapatunk szombaton 18:15-től a Tatabánya vendége lesz. Jól kezdtük a régóta várt, rendkívül fontos meccsek sorozatát, a Honvéd ellen mutatott teljesítmény megismétlése újabb bajnoki pontokat hozhat.

Régóta vártuk ezt az időszakot, hiszen élvonalbeli együttesünk ezekben a hetekben sorra küzd meg közvetlen riválisaival. Az alapszakasz első körének legfontosabb időszakát kiválóan kezdtük, hiszen a Honvéd otthonában kiütéses, 21–7-es sikert arattunk. Azon a mérkőzésen olyan teljesítményt mutattunk, amely remek visszajelzés volt az elmúlt közel három hónap munkájáról. Ideje ismét bizonyítani, hiszen szombaton 18:15-től a Tatabánya vendégei leszünk.

A magyar kupa idei kiírásában elkerültük egymást, de az előző szezonból akadnak emlékeink a Tatabánya elleni összecsapásokról. Pontosan ezért kell alaposan felkészülni, hiszen a legutóbbi idegenbeli bajnokin nem játszottunk jól, de szoros csatában a szív diadalát arattuk, az itthon OB I-es találkozón viszont már nem kellett izgulni a győzelemért, ahogy a kupaderbin is simán nyertünk.

A célunk egyértelmű: újabb három bajnoki pontot szeretnénk bezsebelni! Hagyományos beharangozó videónkban Bicskei Réka is erről beszélt, de a felkészülés is szóba került.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?