Magabiztos győzelemmel debütáltunk a Tiszavirág Sportuszodában!

Megtisztelő, hogy egyesületünk játszotta az első OB I-es mérkőzést a Tiszavirág Sportuszodában! Mindenki tisztában volt a klubtörténelmi találkozó jelentőségével, így a Tatabánya elleni bajnokin remek játékkal és 10–2-es győzelemmel debütáltunk új otthonunkban.

Gyönyörű! – már lassan egy hete dolgozunk új otthonunkban, de még mindig ezt mondogatjuk magunkban, amikor belépünk a Tiszavirág Sportuszodába. A fantasztikus létesítményre a vendégek Európa-bajnok kapusa, Zirighné Sós Ildikó is azt mondta, hogy ilyen uszodát csak világversenyeken látott. Rendkívül büszkék vagyunk, hogy itt játszhatunk és edzhetünk, újabb motivációt adott a további fejlődésre.

Varga Tamás vezetőedző is kiemelte, hogy egész héten rendkívüli felkészülés és csapatépítés zajlott, hiszen méltó módon akartunk debütálni a Tiszavirág Sportuszodában. Sikerült is, hiszen a harmadik negyedben megléptünk a Tatabányától, végül pedig rendkívül magabiztos, 10–2-es sikert arattunk.

A sajtótájékoztatón Zantleitner Krisztina, Varga Tamás, Zirighné Sós Ildikó és Miklós Réka értékelte a mérkőzést.

Szeged SZTE–Tatabánya 10–2 (2–1, 2–1, 4–0, 2–0)
Női vízilabda OB I, 13. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, zártkapus mérkőzés. Vezette: Várkonyi, Kenéz.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 2, Tátrai, Ráski 4, Bicskei 3, Ármai 1, Botka. Csere: Hasznos, Regős, Korom, Kurucz, Pádár. Vezetőedző: Varga Tamás.
Tatabánya: Zirighné Sós – Zantleitner N., Zink, Orbán 1, Szedlák, Dobos 1, Keresztes. Csere: Gresó (kapus), Zantleitner H., Zöld, Gróf, Cser, Kenderes. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 5/0.

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?