Az M4 Sport+ élőben közvetíti a szombati rangadónkat!

Megtisztelő lehetőséget kaptunk: a Duna World tévécsatornán elérhető M4 Sport+ szombaton 14:15-től élőben közvetíti a III. Kerületi TVE elleni rangadónkat. Az OB I-es derbi felvezetése már 14 órakor elkezdődik, érdemes lesz időben bekapcsolni a tévét!

Újabb fontos mérföldkövet jelent az előttünk álló élvonalbeli bajnoki, hiszen azután, hogy magabiztos sikerrel debütáltunk a Tiszavirág Sportuszodában, ismét klubtörténelmi mérkőzés következik: a szezon egyik legfontosabb rangadóját élőben közvetíti a Duna World tévécsatornán elérhető M4 Sport+.

Ezt a megtisztelő lehetőséget kiérdemeltük, hiszen remek teljesítményünkkel magabiztosan állunk a négy kiemelkedő magyar együttes mögötti legjobb, vagyis ötödik pozícióban. Közvetlen riválisaink ellen az őszi szezonban értékes győzelmeket értünk el, legutóbb a Tatabánya ellen is diadalmaskodtunk, most pedig jöhet az egyik legélesebb csata: szombaton 14:15-től a III. Kerületi TVE vendégei leszünk.

A fővárosi riválissal szemben ebben a szezonban remek a mérlegünk, a legutóbbi három találkozónkat megnyertük a III. Kerületi TVE ellen. A Magyar Kupa hetedik pozíciójáért vívott helyosztó mérkőzésen, a hazai OB I-es bajnokin és az Olimpiai Kupában is sikert értünk el. A hazaiakat tehát biztosan fűti majd a visszavágás vágya, de nekünk sem kell plusz motiváció, hiszen alaposan megerősítenénk ötödik helyünket a tabellán, ha szombaton a III. Kerület ellen Budapesten, majd jövő hét szerdán a megyei rivális otthonában Szentesen is győzni tudnánk.

Az M4 Sport+ felvezető műsora szombaton 14 órakor kezdődik, érdemes lesz tehát időben bekapcsolni a tévét, erre buzdít hagyományos beharangozó videónkban centerünk, Bicskei Réka is!

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?