Európa egyik legjobb csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában

Öt napja történelmi magyar pólósiker született: a női vízilabda Euroliga négyes döntőjébe jutott a Dunaújváros és az UVSE is. Az utóbbi sztárcsapatot OB I-es mérkőzésen fogadjuk pénteken 13 órától a Tiszavirág Sportuszodában.

Ezúton is szeretnénk gratulálni a két magyar élcsapatnak, hiszen történelmi tett, hogy a Dunaújváros és az UVSE is bekerült a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntőjébe! Egy ilyen sportsiker után még nagyobb megtiszteltetés az UVSE-t fogadni, méghozzá az Euroliga Final Four-ra készülő fővárosiakhoz is méltó környezetben, az új Tiszavirág Sportuszodában.

Mi is remek hangulatban várnánk a derbit, ha az elmúlt napokban a III. Kerületi TVE és a Szentes ellen sikerült volna nyernünk, de sajnos mindkét idegenbeli rangadón kikaptunk. A kiváló őszi szezonnak köszönhetően még így is maradt esélyünk, hogy az OB I hajrájában az ötödik helyért vívjunk párharcot, ehhez majd az Eger ellen kell bizonyítani. A felkészülés első állomásaként a kontinens egyik legjobb csapata ellen játszhatunk.

Hagyományos beharangozó videónkban saját nevelésű játékosunk, Pádár Boglárka nyilatkozott a pénteki találkozóról.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?