Kezdődik a mindent eldöntő párharc!

A Szeged SZTE a hetedik helyért játszhat a női vízilabda OB I-ben, az egyik fél második győzelméig tartó párharcban az Eger lesz az ellenfelünk. A csata első felvonása szombaton 13 órakor kezdődik a hevesi rivális otthonában.

Sajnos nem sikerült megvalósítani az álmunkat, az ötödik helyért végül a III. Kerületi TVE és a Szentes csatázhat, de így is büszkék lehetünk az alapszakaszra. Az őszi szezonban ugyanis olyan szép sikereket értünk el, hogy egészen a hajráig volt esélyünk arra, amire senki sem számított a Szeged SZTE fiatal és lelkes csapatától. Most nem lehet csüggedni, és a szegedi lányok érezhetően előre tekintenek, motiváltan várják a bajnokság végét.

A tét így a hetedik pozíció lesz a helyosztókon, az Eger elleni párharc első felvonása szombaton 13 órakor kezdődik. Az egyik fél második győzelméig tartó csata előtt nem jó ómen, hogy ebben a szezonban mindhárom alkalommal kikaptunk a hevesi riválistól, de talán pont a legfontosabb mérkőzéseken összejön a siker.

Erre számít Tátrai Szonja is, aki hagyományos beharangozó videónkban nyilatkozott a holnapi mérkőzésről.

Emlékezzünk vissza: a legutóbbi egri találkozón az utolsó másodpercekig nyílt csatát vívtunk, nem sok hiányzott a pontszerzéshez. Abból az összecsapásból mindenképp erőt lehet meríteni.

A párharc második, szegedi mérkőzését szerdán 12:30-kor rendezik a Tiszavirág Sportuszodában. Amennyiben harmadik találkozóra lesz szükség a 7. hely eldöntéséhez, várhatóan jövő hét szombaton zárjuk le a párharcot az Eger otthonában.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?