Mindent bele kell adni az egyenlítésért!

A női vízilabda OB I hetedik helyéért zajló párharc második felvonásában idénybeli utolsó hazai találkozónkat rendezzük: szerdán 12:30-tól az Eger ellen játszunk a Tiszavirág Sportuszodában.

Minden egyes hazai meccsen sajnáljuk, hogy nem lehetnek ott a szurkolók, de most a legjobban, hiszen jön az idény utolsó szegedi derbije. Szerdán 12:30-tól komoly feladat előtt áll majd OB I-es csapatunk a Tiszavirág Sportuszodában: le kellene győzni azt az Egert, ami ebben a szezonban még nem sikerült. Reméljük, hogy most összejön, és ebben számítunk a szurkolásra, ha nem is élőben, de a Facebook-oldalunk élő közvetítésében mindenképp!

A bajnokság 7. helyéért zajló párharc első találkozóján három negyeden át remekül tartottuk magunkat – volt, hogy négygólos hátrányból egyenlítettünk két és fél perc alatt –, de a második felvonásban még több kell. Most négy negyeden át kell tartani a lépést, és kétségünk sincs: a lányok mindent beleadnak majd!

A Szeged SZTE egyenlíteni szeretne a párharcban, hogy a hevesi riválissal szombaton ki-ki mérkőzést vívjon – ha ez nem jön össze, nyolcadikként zárjuk a szezont.

Gőzerővel készül a csapatunk, erről nyilatkozott Ármai Zita is a hagyományos beharangozó videóban.

Fotó: Szabó Luca
Facebook | Instagram

Ha a csapat híreiről mindig értesülni szeretnél, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?