Pólósuli

Várjuk a vízilabda iránt érdeklődő 8-13 éves lányok jelentkezését, akik kétszeres olimpiai bajnok mesterünk, Varga Tamás edzésein szeretnék elsajátítani a sportág alapjait! A foglalkozásokon OB I-es csapatunk több játékosa (Bicskei Réka, Ráski Lilla, Miklós Réka) is dolgozik a gyerekekkel, valamint úszóoktatóként Kiss Boglárka és a komoly úszóoktatói rutinnal rendelkező Farkas Kinga – korábban ők is vízilabdáztak egyesületünkben.

Az augusztustól újrainduló edzéseken hetente háromszor egy órán át ismerkedhetnek meg a lányok a vízilabda szépségeivel. Nem akármilyen környezetben, hiszen a tréningeket az új és csodás Tiszavirág Sportuszodában tartjuk. Az első hónap ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A tavasszal indított program már az első hetekben rendkívül népszerű volt, a kezdeti sikerekről be is számolt a Délmagyarország és a Szeged Televízió.

Varga Tamással azok edzenek, akik minden úszásnemben jók. Akik már minden úszásnemet elsajátították, de stílust kell javítaniuk, Bicskei Rékával és Ráski Lillával dolgoznak, míg az úszás alapjait Miklós Rékától és Farkas Kingától tanulhatják meg.

Pár hét alatt összegyűlt egy iskolai osztálynak megfelelő létszám, minden lány nagyon élvezte az edzéseket. Az alábbi galériában életképeket is találnak az edzésekről.

Nem csak oktatást kínálunk, életpályamodellt is, hiszen szoros kapcsolatban állunk névadó támogatónkkal, a Szegedi Tudományegyetemmel, így a sportolás mellett a tanulásban is minden segítséget meg tudunk adni!

Az SZNVE Pólósuli fő célja természetesen az utánpótlás biztosítása az élvonalbeli bajnokságban szereplő Szeged SZTE számára. Saját nevelésű tehetségeink számára folyamatosan lehetőséget adunk Európa egyik legerősebb bajnokságában, az előző szezonban például Botka Zsófia már a kezdőcsapat stabil tagja volt, de mellette Kucsera Lili, Pádár Boglárka, Hasznos Nóra és Varga Nóra is bizonyíthatott a szegedi reménységek közül.

Az SZNVE Pólósuli első játékosaival ősszel már a vidékbajnokságban szeretnénk indulni, hogy mihamarabb értékes tapasztalatot szerezzenek a lányok!

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet Varga Tamásnál!
Telefon: +36 70 333 01 06
E-mail: vargatamas1975@gmail.com